Visit HelsingørSmilingDanmark

Mad og drikke Den Danske Reviera Nordsjælland

Restauranter i Nordsjælland, det gode liv, den gode mad og bedste restauranter finder du i Den danske Reviera.

Restauranter spisesteder Helsingør

Wærftets Madmarked Helsingør
Den Danske Riviera & Nordens lystige hjørne

Gå på opdagelse i Nordsjælands kulinariske verden og lad dig forføre af alle de små, charmerende frokost restauranter cafeer og spisesteder. Nordsjælland har alle forudsætninger for at leve op til dine forventninger om en kulinarisk oplevelse.

Restauranter og Spisesteder Cafe Olai Helsingør
Print kort

De bedste og de hyggeligste restauranter og spisesteder i Nordsjælland og det bedste smørrebrød finder du i Hamlets by - Helsingør omkring gågaderne Stengade, Bjerggade, Stjernegade og flere i Sct. Olaigade.

Se mange flere Restauranter og spisesteder i Nordsjælland

Helsingør med de mange originale specialbutikker,  de hyggelige cafeer, restauranter og spisesteder der ligger i smukke omgivelser med fine gårdmiljøer.

Om Dansk madkultur, læs The Nordic cuisine og Do Not miss "a taste Of Denmark" that you can experience authentic at a local restaurant In the Hamlet town Of Elsinore

En kulturinstitution i Helsingør

Cafe Olai Helsingør

Restaurant Café Olai

Restaurant Café Olai er den ældste frokost restaurant i Helsingør og har et velplejet renumé der rækker langt ud over landets grænser.

Cafe Olai åbnede dørene første gang d. 10. Dec. 1987, og Restaurant Cafe Olai er i dag en institution i Helsingør.

Café Olai afspejler stadig det gamle Helsingør i såvel atmusfære som indretning, og selv priserne er som For 1/4 århundrede siden.

Restaurant Cafe Olai er en af de bedste restauranter og spisesteder i Helsingør og omtales jævnligt i magasinerne Travel News og Globetrotter, som en del af Helsingørs kultur.

Restauranter og spisesteder Helsingør

Anbefales af:

Restaurant Cafe Olai holder på traditionerne, den Danske madkultur og restauranten har et bredt og velassorteret menukort både frokost og aften

Kolde frokostanretninger og/eller det ypperligste smørrebrød er en specialitet du kan forvente af den hæderskronene frokost restaurant Cafe Olai Helsingør.

Restaurant Olai har ikke hvide duge på bordene og en tjener til hvert bord, til gengæld er der søde og smilende piger der betjener dig ved buffeten, og vil gøre alt For at gøre dit besøg til en oplevelse du ønsker at gentage.

Du kan altid få oplyst saldo på dit gavekort hos Café Olai.

Åben alle dage: 10:00 - 22:00 Køkken lukker 1 time før.

Se Cafe Olai menukort her

Du finder Restaurant Café Olaiwww.cafeolai.dk
Sct Olaigade 19 Helsingør

Bordbestilling Tlf: 49 20 16 07
eller online Café Olai Bordbestilling.

Michelin kokke i Humlebæk

Restaurant Sletten Humlebæk

Restaurant Sletten i Humlebæk
Drevet af Michelinkokke
Restaurant Sletten drives til dagligt af køkkenchef Kristian Arpe-Møller og restaurantchef Rune Amgild Jochumsen. Da de i 2003 overtog deres første restaurant, Formel B, var det med en drøm om Michelin-stjerner og en restaurant i international topklasse. Dén drøm må siges at være gået i opfyldelse, for stjerner har de fået, og de har også siden åbnet flere spisesteder med samme høje standard.

Passion og høje ambitioner
De to kokkes fælles passion for madlavning var og er stadig drivkraften bag de høje ambitioner, som også bliver anerkendt af eksperterne. Men i dag handler det ikke længere kun om at få drysset stjernestøv på vingerne og opnå international anerkendelse. Målet er en enkel, ærlig og uprætentiøs restaurant. Og den har de ramt lige på sømmet med Restaurant Sletten.

Foruden Formel B på Frederiksberg og Restaurant Sletten i Humlebæk driver stjerneholdet også Formel B’s lillesøsterrestaurant, Uformel og Restaurant Palægade i København. 

Restaurant Sletten Gl. strandvej 137 3050 Humlebæk

Åbningstider:
Tirsdag-Lørdag 12:00-15:00 og 18:00-23:00 (24:00 Fredag og Lørdag)
Frokost: Sidste bestilling kl. 15:00
Aften: Sidste bestilling kl. 21:00 

Peter Beier Chokolade

ribhouse Helsingør

UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER
hos Peter Beier Chokolade

I vores café butikker har vi skabt et univers, hvor chokolade, is og oplevelser er i centrum.

FAMILIEVIRKSOMHED
Peter Beier Chokolade er en familievirksomhed. Vi startede virksomheden sammen i 1996 og har siden arbejdet side om side. Vi arbejder, hvor vi bor, og bor hvor vi arbejder. Alle i familien er involveret i en eller anden grad- om det er at drive virksomheden, arbejde i vores butikker eller blot komme med nye ideer og inputs. Vores kærlighed for chokolade og for hinanden er, hvad der binder os sammen som familie og det der driver vores livs værk - Peter Beier Chokolade.

PETER BEIER
Peter Beier er en anerkendt og hædret chocolatier uddannet i Danmark, England, Frankrig, Belgien og Spanien. Som 22-årig blev han udnævnt som chef for det navnkundige Magasin du Nord's chokoladeproduktion. Syv år senere, i 1996, besluttede han sig for at skabe sin egen produktion af håndlavede chokolader af højeste kvalitet og stiftede virksomheden Peter Beier Chokolade. Virksomhedens state of the art-produktionsfaciliteter ligger i dag på Ørsholt Gods nord for København.

  • Peter Beier Danmark
  • Ørsholt Gods - Ørsholtvej 35 - Gurre
  • 3000 Helsingør
  • Danmark

  • Telefonnr.: 49 17 00 26
  • E-mail: pb@pbchokolade.dk

Find de bedste begivenheder i Nordsjælland

Der er store begivenheder med internationalt vingefang, der er farverige festivaler med musik og teater – og så er der hele underskoven af lokale, interessante oplevelser, du ikke vil gå glip af. Fødevaremarkeder, historiske markeder, rundvisninger, sejlture, oplevelser særligt for børn, naturoplevelser, gratis oplevelser. Find dem her

.

Helsingør Cityforening

Se mange flere Restauranter og spisesteder i Nordsjælland